001AK-STUDIO-TEAM-URBAN-024-bewerkt-2byI

Beats & Sound

by Anisse Kandrouch

Bij Beats & Sound ontdek je je eigen sound, ga je aan de slag met het maken van muziek en mag je zelf aan de knopjes draaien. Leer noten lezen en ontdek je hoe je van een melodie een track maakt. Van piano tot bass & drum en van rap & zang tot mixing & mastering, Anisse neemt je mee in de wereld van muziek. Kies voor een traject en maak je eigen track van de eerste melodie tot de finishing touch.

WORKSHOPS

BEHIND

THE DECKS

DJ zijn draait niet alleen om kennis van muziek. Je moet de juiste track op het juiste moment weten te draaien. Het is de kunst om je eigen sfeer te creëren en het pu-bliek een onvergetelijke avond te bezorgen. 

PRODUCING

DE BASICS

Bekende artiesten zouden geen grote hits scoren zonder het werk van een goede producer. Maar hoe ontstaat een track nou eigenlijk? Hoe zitten de lyrics in elkaar en hoe kies je de juiste instrumenten of effecten?

VOCALS

ZANG / RAP

Leer je gevoel omzetten in een pakkende tekst en maak er vloeiende lyrics van. Van een lekkere flow tot catchy punchlines… Pak het ritme, creeër de juiste vibe, kies de toonhoogtes en schrijf je eerste zomerhit.

ROCK

BAND

Heb jij een passie voor muziek en heb je altijd al eens op een podium willen staan? In deze workshops ga je aan de slag met je stage performance en leer je samen het publiek omver te blazen.

STAGE

HOSTING

Als stage host of MC (Master of Ceremony) ben je vaak de rechter-hand van de DJ. Het is jouw taak om de muziek kracht bij te zetten en met je eigen dosis energie het publiek op te hypen voor de beat drop. 

Yassco-Studio Session-juni-2020-032.png