PS-PNG-20190703-4I1A2479-byImageyesPhoto

Business & Mindset

by Gina Sophia

Maak kennis met het begrip Meraki en de bijbehorende 4 pijlers: denken, dromen, durven en doen.

Meraki        Iets doen met passie, creativiteit en liefde.

WORKSHOPS

PERSONAL

 

BRANDING

Wie ben ik, wat wil ik en waar wil ik over 5 of 10 jaar staan? Waar krijg ik energie van en wanneer lijkt de tijd vanzelf te gaan? In deze workshop zoeken we naar jouw unieke waarde en gaan we in gesprek over je passies en drijfveren.

MINDSET

TRAINING

Wat is allemaal mogelijk en welke kansen moet je grijpen om je persoonlijke visie na te streven? Krijg controle over je lichaam en geest. Zet je creativiteit in en kom uit je comfortzone, want dat is waar ‘the Magic happens’.

VLOG

WORKSHOP

Als vlogger of influencer ben je je eigen merk en is privacy vaak ver te zoeken. Als je jezelf in de spotlight zet heeft al snel iedereen een mening over jou of je werk. Hoe ga je daarmee om en hoe zorg je keer op keer weer voor leuke content?

SOCIAL &

CONTENT

Het internet staat er vol mee: vloggers, bloggers, foto's, gifjes, illustraties... Zonder goede content doe je haast niet meer mee. Welke vorm van content past bij jou? Wat is een algoritme en wat is de keerzijde van Social Media?

SOCIAL

& PRIVACY

Van spammails tot sexting en van grooming tot horrorappjes, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Social media maakt het voor pesters en hackers makkelijk om met jou of je privacy aan de haal te gaan.  Maar hoe voorkom je dit?

4I1A4271.png
00164I1A0703byIMAGEYESphotography.png
blay nieuw.png