vr 22 mei | www.team-urban.com

MUSIC IS THE ANSWER - TOUR

Music is the answer is een Coronaproof totaalconcept, ontstaan vanuit het idee om jongeren met een beperking in het zonnetje te zetten.
Registratie is afgesloten
MUSIC IS THE ANSWER - TOUR

Tijd en locatie

22 mei 2020 12:00 – 19:00
www.team-urban.com, Bocholtzerweg 12, 6369 TG Simpelveld, Nederland

Over het evenement

Music is the answer gaat op vrijdag 22 mei langs bij jeugdzorginstellingen Talentino en Koraal. Bij deze instellingen zijn jongeren met psychiatrische problemen, verstandelijke beperkingen en/of gedragsproblematiek gehuisvest. De organisatoren van het initiatief bundelen hun expertises om een middag vol positiviteit te brengen. Zo levert REACTIVATORS haar marketing expertise, Blackness haar hardstyle talenten en Thunder Agency haar ervaring met evenementen en artiesten. Team Urban zet haar team in om het geheel te voorzien van een extra dosis energie en inspiratie. De organisaties waren voorheen vooral betrokken bij projecten rondom cultuureducatie, festivals, events en jongeren maar laten zich niet tegenhouden door de beperkingen en tegenslagen in de sector. Met een partyvrachtwagen (mede mogelijk gemaakt door Tech2Care), artiesten, sporters en sprekers bieden ze afleiding aan de jongeren die in deze tijd niet de vrijheid en beweging krijgen die ze nodig hebben.

Het programma wordt uitgevoerd op veilige afstand, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Een video- en fotoreportage zal terug te zien zijn op de socialmediakanalen van de organisatoren.

Deel dit evenement