PS-PNG-hi-res-004120190703-3V7A2550-byIm

Media & Visual

by Koen Kruchten

Maak kennis met verschillende art en media vormen. Van video en fotografie tot graffiti en kleding customizen. Ontdek onder leiding van onze professionals welke vorm van visueel uitten bij je past.

WORKSHOPS

FOTOGRAFIE

Van compositie tot belichting en van por-tretten tot reportages. Neem een kijkje in het leven van een fotograaf in de workshop fotografie. Start met je smartphone of maak kennis met professionele apparatuur.

VIDEO

Maak kennis met verschil-lende cameratechnieken en bewegingen, leer werken met een shotlist en ontdek de wereld van videobewerking.  Start met je smartphone of maak kennis met echte videoapparatuur.

GRAFFITI

Leer de kunstenaar in jezelf kennen en maak kennis met de geschie-denis van graffiti. Leer alles over technieken en ga zelf aan de slag met spuitbussen. Van strakke lijnen tot inkleuren, het komt allemaal aan bod.

STREET ART

 

DRAWING

Of je nou graffiti artist of tattoo artist wilt worden, het begint bij je teken skills. Geen van Gogh en geen Bob Ross, maar echte street art designs. Van technieken tot materialen, leer de basics oen ga zelf aan de slag.

KLEDING

 

CUSTOMIZEN

Verander je kijk op oude kledingstukken en tover ze om tot je eigen limited edition. Waarom dure merken kopen als je je eigen brand kunt creëren? Niet weggooien maar gewoon iets vets van maken.

Uitgsn.-4I1A5937.png