4I1A4193.png

Motion & Culture

by Mitchel DLC

Maak kennis met verschillende vormen van beweging en ontdek de Hip Hop Culture. Leer alles over de straat- en de stadscultuur waar Hip Hop ooit is ontstaan. Het maakt niet uit wat je passie is maar doe het met 'dignity' en leer hoe beweging je kan helpen jezelf te uiten.

WORKSHOPS

HIP HOP

Hip hop is een levensstijl waarbij het draait om vrede, liefde en saam-horigheid. Leer meer over de achtergrond van hip hop, het belang van samenwerken en hoe je in een dans fysiek je  creatieve “ik” kan uiten.

DANS

Naast hip hop zijn altijd dansworkshops op maat mogelijk. Van modern tot breakdance en van streetdance tot ballet of kidsclub. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken samen wat bij de doelgroep past.

BOKSEN

Ontdek hoe je normaal uit instinct reageert en communiceert onder druk en leer hier meer controle over te krijgen. Ook leer je dat boksen niet altijd competitief is maar juist ook aspecten van samenwerken bevat. 

BLESSURE

 

PREVENTIE

Aan elke vorm van bewegen zijn risico's verbonden maar dat zou je er natuurlijk niet van moeten weerhouden. Om te zorgen dat je de risico's beperkt leren we je hoe je blessures kunt voorkomen.

FREERUNNING

Leer hoe je met vette tricks, zoals flips en swings, over alledaagse obstakels kunt springen. Een unieke vorm van gymnastiek waarmee je na heel veel oefenen de show kunt stelen op straat.