Stagehost / DJ’s / Acts

Dansers / Danseressen

Workshops en activiteiten

 RIVM- / Coronaproof 

Foto- en videoreportage

 

 

Music is the answer is een Coronaproof totaalconcept, ontstaan vanuit het idee om jongeren met een beperking in het zonnetje te zetten. Na een succesvolle eerste editie is de dynamische show van Music is the answer te boeken voor elke gelegenheid. Van jeugdzorgcentrum tot bedrijfsfeest en van grasveld tot discotheek, het concept wordt volledig aangepast op de doelgroep en locatie. Inclusief partytruck en compleet entertainmentprogramma. 

Met de marketing expertise van Reactivators en de artiesten van Blackness, Thunder Agency en YouthQuake wordt het een onvergetelijke ervaring. Het podium wordt gehost door vlogger Bibi Schouten en samen met de DJ’s en verschillende verrassende acts voorziet ze het publiek van een flinke dosis energie en inspiratie. Van hardstyle tot RnB en van house tot techno, alles is mogelijk. Het event wordt vereeuwigd door een foto- en videoreportage, zodat nog lang kan worden nagenoten. Het programma is naar wens uit te breiden tot een dagprogramma met workshops en activiteiten, verzorgd door YouthQuake. Het concept wordt natuurlijk uitgevoerd op veilige afstand, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. 

 

Music is the answer bij jou op locatie?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet komen we dan binnenkort wel langs met onze partytruck, artiesten, sporters en sprekers!
 
MITA - love.png
PS-PNG-hi-res-000620190703-4I1A2322-byIm

Check hier de video

giphy - arrow.gif
MITA - Group hologram.png