YouthQuake Educatie

Ontwikkeling op het gebied van cultuur en creativiteit is een proces. We werken daarom liever niet met losse workshops maar met trajecten die naast het standaard lesprogramma lopen. Onze programma’s zijn gericht op inspiratie en om de deelnemers tools te bieden waarmee ze zelf aan de slag kunnen gaan. Daarmee kunnen ze werken aan hun talenten en hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. De lessen worden uitsluitend gegeven door rolmodellen/influencers en young professionals die met hun passie & creativiteit daadwerkelijk brood op de plank weten te brengen. Daarnaast worden onze workshopgevers nauw begeleidt op het gebied van didactische-, psychologische- en presentatieskills. Onze workshops zijn zo ingericht dat ze elkaar versterken en allemaal op hun eigen manier bijdragen aan de culturele ontwikkeling van de deelnemers. 

workshop team2020.png

Ons team

_MG_8423.jpg
businessmankopie.png

Professionals

Onze workshopgevers zijn self-made professionals en zijn op de hoogte van alle ins en outs binnen hun expertise. Elk teamlid heeft van zijn passie zijn beroep weten te maken en weet dus hoe leuk maar ook zwaar het soms kan zijn.

Kopie van 20190611-3V7A8674-byImageyesPh
connectionkopie.png

Coaches

Onze onderwijsontwikkelaar, psycho-loge en het bestuursteam zien nauw toe op de kwaliteit van de workshops. Zo kunnen we ons, naast het aanleren van concrete skills, ook focussen op persoonlijke en sociale groei van de groep. 

20190611-3V7A8750-byImageyesPhotography_
startupkopie.png

Rolmodellen

We hanteren niet voor niets een streng selectieproces. We weten namelijk dat naast professionaliteit, sociale en didactische skills ook een bepaalde uitstraling of houding nodig is om jongeren te inspireren en hun respect te winnen.

Pakket Aanbod

Cultuureducatie gaat verder dan alleen kunst, muziek of beweging. Het is belangrijk om hard skills met soft skills te combineren om optimaal resultaat te kunnen behalen. Naast concrete creatieve vakken zoals fotografie, street art, hiphop en video wordt daarom ook ingezet op algehele culturele ontwikkeling op het gebied van samenwerking, diversiteit, mindset en pestgedrag. Verder gaan we in op creatief denken en de veelzijdigheid van het ondernemerschap. Aan de hand van de vraag wordt ons aanbod regelmatig uitgebreid of aangepast. Staat jouw gewenste workshop er niet tussen of wil je een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dagprogramma

Incl. 6 workshops
(programma voor 1 klas)

In ons dagprogramma maakt de groep kennis met verschillende creatieve beroepen. De inspiratie workshops worden in overleg samengesteld en kunnen worden aangepast op de doelgroep.

€ 900

T.w.v. €1200

Half jaar traject

Incl. 16 workshops
(traject voor 1 klas)

In het half jaar traject maakt de groep kennis met de 4 verschillende thema's en kan elke deelnemer zijn eigen talenten en passies ontdekken. De workshops volgen elkaar logischerwijs op en zijn op elkaar afgestemd.

€ 2100

T.w.v. € 3200

Inspiratiemiddag

Incl. 20 workshops
(totaal maximaal 300 deelnemers)

De inspiratiemiddag kan worden ingezet als een event voor de gehele school.  De workshops worden gegeven in 2 rondes zodat iedere deelnemer 2 workshops kan kiezen.

€ 2400

T.w.v. €4000

Jaar traject

Incl. 32 workshops
(traject voor 1 klas)

In het jaartraject wordt gewerkt in 4 blokken. In elk blok werken de deelnemers naar een eindproduct toe. Het is mogelijk om dit traject te upgraden met een videoclip als eindproduct. Zo kan altijd worden teruggekeken op het traject.

€ 3840

T.w.v. 6400

Weekprogramma

Incl. 10 workshops
(programma voor 1 klas)

In het weekprogramma gaat de groep 5 dagen lang aan de slag met 2 workshops per dag. Het weekprogramma is perfect voor bijvoorbeeld de herfstvakantie of eindweek.

€ 1300

T.w.v. 2000

Schoolfeest

Incl. DJ en Stage Host

Excl. (geluids)apparatuur

Over dit schoolfeest zal nog lang worden nagepraat. Met onze DJ's en Stage Hosts gaan de voetjes van de vloer en de handjes de lucht in. Ook te boeken als afterparty van een programma of lestraject.

€ 500

Uitbreiding mogelijk

* Genoemde prijzen zijn excl. materiaalkosten. Pakketten worden in overleg samengesteld, afhankelijk van beschikbare faciliteiten en budgetten.
* Kennismakingsworkshops kunnen in overleg met 30 personen of meer worden gedaan in de vorm van een inspiratiecollege
* Voor grote groepen kan een meerprijs gelden, hiervoor dient een auditorium of podium aanwezig te zijn
* Voor elke workshop gaan we ervan uit dat een ruimte met scherm met HDMI aansluiting, Wifi en voldoende stopcontacten aanwezig zijn

* Bovenstaande tarieven zijn speciaal samengesteld voor onderwijs- en jeugdinstanties en zijn alleen geldig voor deelnemers tot 24 jaar.

* Kies na een introductiedag binnen 14 dagen voor een volledig onderwijspakket en krijg 50% van het introductiebedrag terug.

Workshops duren 60 min maar kunnen op aanvraag op de lesuren aangepast worden.

(Cyber)pesten is een groot thema op veel scholen. Het verstoort de sociale ontwikkeling en dynamiek binnen groepen. Bij YouthQuake draait alles om het Team. Vanuit de Hip Hop cultuur hanteren we de termen Peace, Love en Unity en we stellen diversiteit en saamhorigheid voorop in alles wat we doen. In deze workshop gaan we op een ludieke manier aan de slag met de groep en ervaren ze zelf hoe leuk het kan zijn om iedereen bij de groep te betrekken. 

##T E A M D I V E R S I T Y

Pest Preventie

Diversity

                         Workshop