Anisse / AK

Beats & Sound

by

Anisse / AK

Bij Beats & Sound ontdek je je eigen sound, ga je aan de slag met het maken van muziek en mag je zelf aan de knopjes draaien. Leer noten lezen en ontdek je hoe je van een melodie een track maakt. Van piano tot bass & drum en van rap & zang tot mixing & mastering, Anisse neemt je mee in de wereld van muziek. Kies voor een traject en maak je eigen track van de eerste melodie tot de finishing touch.

Workshops

Behind The Decks

DJ zijn draait niet alleen om kennis van muziek. Je moet de juiste track op het juiste moment weten te draaien. Het is de kunst om een uitzonderlijke sfeer te creëren en het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. 

Producing

Bekende artiesten zouden geen grote hits scoren zonder het werk van een goede producer. Maar hoe ontstaat een track nou eigenlijk? Hoe zitten de lyrics in elkaar en hoe kies je de juiste beat, melodie, instrumenten of geluidseffecten?

Vocals- Zang / Rap

Leer je gevoel omzetten in een pakkende tekst en maak er vloeiende lyrics van. Van een lekkere easy flow tot catchy punchlines… Pak het ritme, creeër een goede vibe, kies de juiste toonhoogtes en schrijf je eerste zomerhit.

Stage Hosting

Als stage host of MC (Master of Ceremony) ben je vaak actief op het podium als de rechterhand van de DJ. Het is jouw taak om de muziek kracht bij te zetten en met een flinke dosis energie het publiek op te hypen voor elke beat drop.