Joy'nae

Business & Mindset

by

Joy'nae

Maak kennis met het begrip Meraki en de bijbehorende 4 pijlers: denken, dromen, durven en doen. Meraki Iets doen met passie, creativiteit en liefde.

Workshops

Social Media

Welke platforms zijn nu helemaal hip en waarom? Wat is het algoritme en hoe zorg je dat je zichtbaar bent in een overload aan content? Leer hoe je social media goed in zet maar maak ook kennis met de keerzijde ervan.

Pest Preventie

(Cyber)pesten is een groot thema op veel scholen. Het verstoort de sociale ontwikkeling en dynamiek binnen groepen. Bij YouthQuake draait alles om het Team. Vanuit de Hip Hop cultuur hanteren we de termen Peace, Love en Unity en we stellen diversiteit en saamhorigheid voorop in alles wat we doen. In deze workshop gaan we op een ludieke manier aan de slag met de groep en ervaren ze zelf hoe leuk het kan zijn om iedereen bij de groep te betrekken.

Mindset Training

Wat is allemaal mogelijk en welke kansen moet je grijpen om je persoonlijke visie na te streven? Krijg controle over je lichaam en geest. Zet je creativiteit in en kom uit je comfortzone, want dat is waar ‘the Magic happens’.

Duurzaamheid

Leer alles over duurzaamheid en het milieu. Hoe kun jij duurzamer leven? Hoe kun je het beste recyclen? En wat zijn afvalstromen precies? Deze vragen zullen tijdens deze workshop beantwoord worden. Ook zal Tahnee alles vertellen over haar dagelijkse werkzaamheden.

Situatie Communicatie

Leer je in te leven in een ander en ervaar hoe fijn het is om te beseffen wat er gebeurd. Voel jij je wel eens minder door een opmerking van een ander? of geef je zelf soms een minder leuke reactie? Door gedrag te bespreken dat in verschillende situaties naar boven komt, wordt een positief resultaat behaald!

Sociale druk

Tegenwoordig wordt er aardig wat van je verwacht. Ligt het aan het algoritme of krijg ik gewoon zo weinig likes? Vinden mensen mij nog wel leuk? Wat vinden ze eigenlijk van mij? Doe ik het wel goed genoeg? Moet ik echt een hbo opleiding volgen om het goed te doen? In deze workshop zul je zien dat, zolang jij doet waar jij gelukkig van wordt, de mensen om jou heen ook trots op jou zijn. Je hoeft je niet altijd iets aan te trekken van anderen.

Zorg & Welzijn

Kim zal komen vertellen over haar werk in het ziekenhuis/thuiszorg. Je leert ondersteunende handelingen verrichten bij het zorg verlenen aan de patient. Ook blijven we altijd up to date met de huidige omstandigheden in de zorg. Wat is actueel en weet jij wat je als eerste kunt doen bij een ongeval?

Robotica

Robots kunnen zware taken ontnemen van mensen die een belastende baan hebben. In deze workshop leer je alles over robotica en ga je er zelfs een maken. Welke mini robot kun jij ontwikkelen om mensen in het werkveld te ondersteunen?

Marketing

Leer de fijne kneepjes van het marketingvak en ga ermee aan de slag. Welke kanalen zijn actueel en hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep bereikt wordt? We beginnen bij de basis zodat je goed van start kunt gaan!

Branding

Waar marketing zijn producten de markt op pusht, zorgt de juiste branding ervoor dat ze de doelgroep naar zich toetrekken. Wat is Branding nou echt en wat maakt jouw merk uniek? Kun jij al een merk opnoemen waarvan de branding 'on point' is?

Copywriting

Onze creatieveling Bo heeft onlangs een eigen boek geschreven. In deze workshop vertelt ze hoe zij deze woorden op papier heeft gekregen. Taal wordt vaak als saai ervaren maar wat betekent taal nou eigenlijk voor jou? Van de perfecte Instagram caption naar een heel boekwerk, je kunt het allemaal leren.

Persoonlijke Missie

Hetgeen waar je altijd al van droomde of datgeen dat je altijd al wilde zijn. Je kunt het bereiken met de juiste instelling. Tijdens deze workshop leer je naar je doelen toe te werken en je door niemand te laten afleiden.