Workshop Aanbod

Aan de hand van de vraag wordt ons aanbod regelmatig uitgebreid of aangepast. Staat jouw gewenste workshop er niet tussen of wil je een advies op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fotografie

Van compositie tot belichting en van portretten tot complete reportages. Neem een kijkje in het leven van een fotograaf in de workshop fotografie. Start met je smartphone of ga aan de slag met professionele apparatuur.

Customizing

Verander je kijk op saaie of oude kledingstukken en tover ze om tot je eigen limited edition. Waarom dure merken kopen als je je eigen brand kunt creëren? Niet meer weggooien maar gewoon iets vets van maken. Leuk, en ook nog duurzaam!

Content Creatie

Het internet staat er vol mee: vloggers, bloggers, foto's, video's, gifjes en illustraties... Zonder goede content doe je haast niet meer mee. Welke vorm van content past bij jou? Hoe zet je dit in en waar moet je op letten?

Dans

Naast hip hop zijn altijd dansworkshops op maat mogelijk. Van modern tot breakdance en van streetdance tot ballet of kidsclub. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken samen wat bij de doelgroep past.

Behind theDecks

DJ zijn draait niet alleen om kennis van muziek. Je moet de juiste track op het juiste moment weten te draaien. Het is de kunst om een uitzonderlijke sfeer te creëren en het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. 

Stage Hosting

Als stage host of MC (Master of Ceremony) ben je vaak actief op het podium als de rechterhand van de DJ. Het is jouw taak om de muziek kracht bij te zetten en met een flinke dosis energie het publiek op te hypen voor elke beat drop. 

Vloggen

Als vlogger of influencer ben je je eigen merk en is privacy vaak ver te zoeken. Als je jezelf in de spotlight zet heeft al snel iedereen een mening over jou of je werk. Hoe ga je daarmee om en hoe zorg je keer op keer weer voor leuke content?

Video

Maak kennis met verschillende bewegingen en camera tech-nieken, leer werken met een shotlist en ontdek de wereld van videobewerking.  Start met je smartphone of maak kennis met echte videoapparatuur.

Personal Branding

Wie ben ik, wat wil ik en waar wil ik over 5 of 10 jaar staan? Waar krijg ik energie van en wanneer lijkt de tijd vanzelf te gaan? In deze workshop zoeken we naar jouw unieke waarde en gaan we in gesprek over je passies en drijfveren.

Social Media

Welke platforms zijn nu helemaal hip en waarom? Wat is het algoritme en hoe zorg je dat je zichtbaar bent in een overload aan content? Leer hoe je social media goed in zet maar maak ook kennis met de keerzijde ervan.

Boksen

In de boks workshop leren de deelnemers hoe ze reageren en communiceren onder druk en hoe ze hier meer controle over kunnen krijgen. Ook zullen ze zien dat boksen niet altijd competitief is maar juist ook over unity gaat. 

Producing

Bekende artiesten zouden geen grote hits scoren zonder het werk van een goede producer. Maar hoe ontstaat een track nou eigenlijk? Hoe zitten de lyrics in elkaar en hoe kies je de juiste beat, melodie, instrumenten of geluidseffecten?

Tattoo Art

In deze workshop ontdek je hoe het is om creatief ondernemer te zijn. Onze tattoo artist geeft een kijkje in zijn leven als eigenaar van een tattoo shop, van het ontwerpen van tattoos tot het vinden en onderhouden van een sterk team.

Social & Privacy

Van spammails tot sexting en van grooming tot horror appjes, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Social media maakt het voor (cyber) pesters en hackers makkelijk om met jou of je privacy aan de haal te gaan. Hoe bescherm je jezelf online?

Graffiti

Leer de kunstenaar in jezelf kennen en maak kennis met de geschiedenis van graffiti. Leer alles over de technieken en ga zelf aan de slag met spuitbussen. Van strakke lijnen tot inkleuren, het komt allemaal aan bod.

Mindset Training

Wat is allemaal mogelijk en welke kansen moet je grijpen om je persoonlijke visie na te streven? Krijg controle over je lichaam en geest. Zet je creativiteit in en kom uit je comfortzone, want dat is waar ‘the Magic happens’.

Hip Hop

Hip hop is een levensstijl waarbij het draait om vrede, liefde en saamhorigheid. Leer meer over de achtergrond en geschiedenis van hip hop, het belang van samenwerken en hoe je in een dans of choreo fysiek je  creatieve “ik” kan uiten.

Freerunning

Leer hoe je met vette tricks, zoals flips en swings, over alledaagse obstakels kunt springen. Een unieke vorm van gymnastiek waarmee je - na heel veel oefenen - de show kunt stelen op straat voor al je vrienden. 

Vocals:Zang / Rap

Leer je gevoel omzetten in een pakkende tekst en maak er vloeiende lyrics van. Van een lekkere easy flow tot catchy punchlines… Pak het ritme, creeër een goede vibe, kies de juiste toonhoogtes en schrijf je eerste zomerhit.

Rock Band

Heb jij een passie voor muziek en heb je altijd al eens op een podium willen staan? Samen met je band het publiek omverblazen! In deze workshops ga je aan de slag met je stage performance en leer je samen een act neer te zetten.

Street  Drawing

Of je nou graffiti artist of tattoo artist wilt worden, het begint bij je teken skills. Geen van Gogh en geen Bob Ross, maar echte urban designs. Van technieken tot materialen, hier leer je de basics en ga je zelf aan de slag met tekentools.

(Cyber)pesten is een groot thema op veel scholen. Het verstoort de sociale ontwikkeling en dynamiek binnen groepen. Bij YouthQuake draait alles om het Team. Vanuit de Hip Hop cultuur hanteren we de termen Peace, Love en Unity en we stellen diversiteit en saamhorigheid voorop in alles wat we doen. In deze workshop gaan we op een ludieke manier aan de slag met de groep en ervaren ze zelf hoe leuk het kan zijn om iedereen bij de groep te betrekken. 

##T E A M D I V E R S I T Y

Pest Preventie

Diversity

                         Workshop