Mitchel DLC

Media & Visual

by

Mitchel DLC

Maak kennis met verschillende art en media vormen. Van video en fotografie tot graffiti en kleding customizen. Ontdek onder leiding van onze professionals welke vorm van visueel uitten bij je past.

Workshops

Fotografie

Van compositie tot belichting en van portretten tot complete reportages. Neem een kijkje in het leven van een fotograaf in de workshop fotografie. Start met je smartphone of ga aan de slag met professionele apparatuur.

Video

Maak kennis met verschillende bewegingen en camera technieken, leer werken met een shortlist en ontdek de wereld van videobewerking. Start met je smartphone of maak kennis met echte videoapparatuur.

Customizing

Verander je kijk op saaie of oude kledingstukken en tover ze om tot je eigen limited edition. Waarom dure merken kopen als je je eigen brand kunt creëren? Niet meer weggooien maar gewoon iets vets van maken. Leuk, en ook nog duurzaam!

Graffiti

Leer de kunstenaar in jezelf kennen en maak kennis met de geschiedenis van graffiti. Leer alles over de technieken en ga zelf aan de slag met spuitbussen. Van strakke lijnen tot inkleuren, het komt allemaal aan bod.

Vloggen

Als vlogger of influencer ben je je eigen merk en is privacy vaak ver te zoeken. Als je jezelf in de spotlight zet heeft al snel iedereen een mening over jou of je werk. Hoe ga je daarmee om en hoe zorg je keer op keer weer voor leuke content?

Social & Privacy

Van spammails tot sexting en van grooming tot horror appjes, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Social media maakt het voor (cyber) pesters en hackers makkelijk om met jou of je privacy aan de haal te gaan. Hoe bescherm je jezelf online?

Tattoo Art

In deze workshop ontdek je hoe het is om creatief ondernemer te zijn. Onze tattoo artist geeft een kijkje in zijn leven als eigenaar van een tattoo shop, van het ontwerpen van tattoos tot het vinden en onderhouden van een sterk team. Durf jij aan het eind van deze workshop je eigen ontwerp tijdelijk op je lichaam te dragen?

Street Drawing

Of je nou graffiti artist of tattoo artist wilt worden, het begint bij je teken skills. Geen van Gogh en geen Bob Ross, maar echte urban designs. Van technieken tot materialen, hier leer je de basics en ga je zelf aan de slag met tekentools.