Mitchel DLC

Motion & Culture

by

Mitchel DLC

Maak kennis met verschillende vormen van beweging en ontdek de Hip Hop Culture. Leer alles over de straat- en de stadscultuur waar Hip Hop ooit is ontstaan. Het maakt niet uit wat je passie is maar doe het met 'dignity' en leer hoe beweging je kan helpen jezelf te uiten.

Workshops

Hip Hop / Culture

Hip hop is een levensstijl waarbij het draait om vrede, liefde en saamhorigheid. Leer meer over de achtergrond en geschiedenis van hip hop, het belang van samenwerken en hoe je in een dans of choreo fysiek je creatieve “ik” kan uiten.

Dans / Choreo

Naast hip hop zijn altijd dansworkshops op maat mogelijk. Van modern tot breakdance en van streetdance tot ballet of kidsclub. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken samen wat bij de doelgroep past.

Boksen

In de boks workshop leren de deelnemers hoe ze reageren en communiceren onder druk en hoe ze hier meer controle over kunnen krijgen. Ook zullen ze zien dat boksen niet altijd competitief is maar juist ook over unity gaat. 

Free Running

Leer hoe je met vette tricks, zoals flips en swings, over alledaagse obstakels kunt springen. Een unieke vorm van gymnastiek waarmee je, na heel veel oefenen, de show kunt stelen op straat voor al je vrienden. 

Fashion

Ben jij ook zo gek op mode? In deze workshop leer je wat fashion inhoud, waar het vandaan komt en hoe je je eigen stijl creërt. Welk fashion item is jouw favoriet?